Software

Voor de verwerking van administraties maakt ons kantoor gebruik van de software van Accountview en van I-muis.

Wij bieden u tevens de mogelijkheid tot Online boekhouden.
Waar ook ter wereld, 24-uur per dag online uw administratie kunnen voeren en altijd werken met de laatste programmatuur? Het installeren van dure software, het maken van back-ups, het installeren van updates is verleden tijd. Ons kantoor werkt samen met iMUIS Online om dit voor u mogelijk te maken.

U kunt de boekhouding online bijhouden, waarna wij uw administratie controleren. De kracht van iMUIS Online is dat wij gelijktijdig, kunnen werken in de administratie. De uitwisseling van gegevens via E-mail, cd-roms, USB-sticks en dergelijke is overbodig.
Wilt u dat wij uw administratie voeren, maar toch inzicht hebben in uw boekhouding? iMUIS Online biedt hiervoor een speciale Kijkfunctie. De functie biedt de mogelijkheid om uw eigen administratie te raadplegen, rapporten uit te printen, en informatie op het scherm te bekijken. Zo bent u altijd op de hoogte! Slechts een deel van de administratie voeren, of alleen uw verkoopfacturen opstellen en direct in het verkoopboek verwerken. Dit en nog veel meer behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Wilt u weten of iMUIS Online geschikt is voor u en uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen dan samen met u bekijken of iMUIS Online geschikt is voor uw specifieke bedrijfssituatie.